خرما برای چه کسانی مضر است؟
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
خرما برای چه کسانی مضر است؟
نوشته شده در پنج شنبه 2 مرداد 1399
بازدید : 438
نویسنده : محمد حسین احمدی
  • احتمال بروز هایپرکالمی

هایپرکالمی یک نوع ناراحتی است که در آن پتاسیم خون فوق‌العاده زیاد می‌شود. خرما منبع غنی پتاسیم است، و مصرف تعداد زیادی از آن می‌تواند به این ناراحتی منجر شود. پس اگر پتاسیم خون‌تان بالا است، از مصرف خرما اجتناب کنید. و از خوردن بیش از حد آن پرهیز کنید.

سطح پتاسیم ایده‌آل خون چیزی بین ۳.۶ تا ۵.۲ میلی‌ در هر لیتر است. سطح پتاسیم بالاتر از ۷ میلی مول در هر لیتر می‌تواند خطرناک باشد و به دخالت پزشکی فوری نیاز دارد.

 

  • مضرات پوشش مومی

مانند سایر میوه‌ها (من جمله سیب) حتی خرما نیز اغلب پوشیده از موم است. میوه‌ها اغلب پوشیده از موم هستند تا ظاهرشان بهتر شود و ظاهری درخشان داشته باشند.

بنابراین مدت زمان بیشتری دوام می‌آورند و ظاهر تازه‌ی خود را حفظ می‌کنند. درخشش خرما معمولا به خاطر افزودن موم روغنی یا اسپری شیمیایی به آن است، که هر دو آن‌ها در دراز مدت به مشکلات گوارشی شدید منجر می‌شوند.

 

  • خطرناک برای نوزادان

خرما برای نوزادان بیش از حد غلیظ و پرمایه است. جویدنش برای آن‌ها سخت است، و چون روده‌هایشان در حال تکامل است، ممکن است نتوانند خرما را به راحتی هضم کنند.

این امر می‌تواند به دشواری‌ها و مشکلاتی منجر شود. در واقع، حتی ممکن است خرما نای نوزاد را مسدود کند و باعث خفگی او شود، پس لطفا خیلی مراقب باشید.

خرما را از دسترس اطفال دور نگه دارید حداقل تا زمانی که کمی بزرگتر شوند.

 

  • ایجاد عدم تحمل فروکتوز

شیرینی طبیعی خرما به خاطر فروکتوز موجود در آن است. افراد بخصوصی از مشکل هضم فروکتوز رنج می‌برند، که این امر به ناراحتی به نام عدم تحمل فروکتوز منجر می‌شود.

قند به درستی جذب نمی‌شود، که باعث می‌شود از سیستم گوارشی شما به صورت سالم و دست نخورده عبوv کند (چون بدن قادر به تجزیه‌ی آن نیست).

این ممکن است نهایتا به تولید گاز در معده و درد شکمی منجر شود، چون به واکنش دادن قند با باکتری‌های طبیعی داخل روده منجر می شود.

آیا با مضرات خرما آشنایی دارید؟

 

تاثیر خرما بر سطح قند خون

تصور می‌شود خرما، به خاطر مزه‌ی شیرینی که دارد، بر سطح قند خون تاثیر می‌گذارد. با وجود این، هیچ تحقیق منسجمی در تایید این موضوع انجام نشده است.

مطالعات خاص انجام شده حاکی از آن هستند که برعکس خرما می‌تواند سطح قند خون را پایین بیاورد و حتی به درمان دیابت کمک کند!

این مورد احتمالا به خاطر آن است که هرچند خرما حاوی قندهای طبیعی است، شاخص گلیسمی پایینی دارد، و از این رو ممکن است خطری ایجاد نکند.

مصرف خرما در بارداری

و در مورد بارداری و شیردهی باید بدانید که، خرما انتخاب سالمی به حساب می‌آید. یکی از مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که خوردن خرما در طول ۴ هفته‌ی آخر قبل از وضع حمل باعث داشتن زایمان مطلوب‌تری می‌شود.

اما در آن صورت هم، مطمئن شوید که بیش از مقدار توصیه شده خرما مصرف نکنید، چون هنوز داده ی علمی برای تاثیر این موضوع وجود ندارد.

نتیجه‌گیری

مطالب ذکر شده به معنی آن نیست که همین حالا باید دست از خوردن خرما بکشید. عوارض جانبی وقتی رخ می‌دهند که شما عاشق خرما باشید و بیش از حد از این میوه مصرف کنید (بیش از ۱۰ عدد خرما در روز).

بنابراین، میزان مصرف آن را تحت کنترل داشته باشید. شاید بد نباشد به میوه‌های دیگر هم فرصتی بدهید!

منبع: تک پزشک

 




مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: